2018-2019 esitlused

2018-2019 aastal pakume järgnevaid loenguid, esitlusi, koolitusi ning teenuseid…

 

Esitlus “KAS TŠERNOBÕLIS ON ELU?”
Kas Tšernobõlis on elu? Kas Prõpjat on elutu? Kas seal viibida on ohutu?
Reisikirjanik Marko Kaldur käis seal, kus 1986. aastal toimus tuumaenergeetika ajaloo suurimate inimkaotustega katastroof.
On seal ohutu käia? Küsige Marko käest. Pilte kohapealt näitab ta ka.
Loe täpsemalt siit…

Esitlus “ŠOKEERIV IDA-VIRUMAA”
Ida-Virumaal põimuvad omavahel tööstuspärand, militaarajalugu, kultuurikuristikud ning ootamatud vaated. Kõik see kokku on omamoodi šokeeriv – kellele värvikaid elamusi pakkuv, kellele kerget kõhedust tekitav.
Esitlus “Šokeeriv Ida-Virumaa” viib kuulajad sõnas ning pildis Ida-Virumaa ekstreemsetele radadele.
Loe täpsemalt siit…

Esitlus “MAALILISED EESTI VÄIKESAARED”
Eestis on 2222 saart. Nii tillukesi kui suuremaid, asustatuid kui inimtühjasid, linnu-loomarikkaid kui kõledaid liivalapikesi. Paikasid, mil pikk ajalugu – ning neidki, mis värskelt lainetest tõusnud. Saari, millele kerge pääseda – kui ka selliseid, mille avastamiseks raske teekond vaja ette võtta. Igal saarel on oma lugu, minevik ja mälestused, maalilised loodusvaated ja võrratud puhkusevõimalused.
Virtuaalsel mereteekonnal piki rannikut ning kaugele avamerele tutvustame huvitavamaid ja omapärasemaid väikesaari Eesti vetes.
Loe täpsemalt siit…

Esitlus “VALGE TÄHEKIIRE SEIKLUSED”
Samojeedi koer Tähekiir on raamatu “Valge Tähekiire seiklused” peategelane, kes koos raamatu autori Marko Kalduriga tuleb Teie kooli-lasteaeda-lasteraamatukokku-noortekeskusesse, et tutvustada samojeedi koeri, raamatut “Valge Tähekiire seiklused” ning rääkima Tähekiire põnevatest seiklustest Eestis.
Loe täpsemalt siit…

Esitlus “4×4 REISID SIBERISSE, KAUKAASIASSE, VENEMAALE JA IDA-EUROOPASSE”
Alates aastast 2012 on aset leidnud arvukalt 4×4-ekspeditsioone Siberisse, Kaukaasiasse, Venemaa väheasustatud piirkondadesse ning Ida-Euroopasse. Neist põnevamad on linastunud ka teleekraanil sarjades “4×4. Magadan”, “4×4. Taimõr ja Jamal” jt.
Ekspeditsioonidel reisiblogi pidajana osalenud Marko “Kirjanik” Kaldur räägib nii ekspeditsioonidest Siberi metsikutele avarustele kui Kaukaasia karmidesse mägipiirkondadesse, Põhja-Venemaa asustamata aladele kui taas inimestele huvi pakkuvatesse Ida-Euroopa riikidesse.
Loe täpsemalt siit…

Esitlus “SALAPÄRANE EESTI”
Raamatu “Salapärane Eesti” autor räägib raamatu saamisloost ning pajatab lugusid seniavaldamata salapärastest juhtumitest ja teooriatest.
Loe täpsemalt siit…

Esitlus “AVASTA EESTI”
Üheksa reisiraamatu ning sadade turismiartiklite ja reisikirjade autor Marko Kaldur tutvustab oma värskemaid Eesti teemalisi raamatuid “Aasta ringi Eestis ringi”, “Avasta Ida-Virumaa” ja “Avasta Soomaa” ning räägib samuti varasematest Eestit kirjeldavatest raamatutest ning nende saamisloost ja sellega kaasnenud põnevatest seikadest.
Loe täpsemalt siit…

Giiditeenus IDA-VIRUMAAL
Pakume giiditeenust Ida-Virumaal individuaalreisijatele, väikegruppidele, suurematele seltskondadele. Kliendi soovil koostame personaalse marsruudi, mis hõlmab Ida-Virumaa olulisemaid vaatamisväärsusi ning vastab kliendi huvidele.
Loe täpsemalt siit…

LOODUSMATKAD, GIIDIREISID, METSALAAGRID
Korraldame ka matkasid, giidireise, rännakuid ning looduslaagreid kõikjal Eestis.
Sõltuvalt soovitud tegevustest ja temaatikatest viivad ettevõtmisi läbi Eestis tuntud ja tunnustatud matkajuhid, giidid või reisieksperdid.
Loe täpsemalt siit…  

 

Täpsem informatsioon kõigi eelnevate võimaluste kohta:
E-post: marko@reisielamus.ee
Telefon: 5223700 

About the author

Marko "Kirjanik" Kaldur.
Reisielamused, esitlused, ekspeditsioonid, giiditeenused, rännakud - Eestis ning maailmas.

marko@reisielamus.ee
522 3700

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.